Stacaravan

Camping De Vijverhof


Camping De Vijverhof, Ommeren, Nederland

Onze SVR boerderij camping is gelegen midden in de Betuwe, tussen de waal, Rijn en de Linge, . Naast de boerderij met schapenfokkerij.Rust, ruimte en gezelligheid staan hier centraal.

-
-
-
-
-

Beschrijving

Onze SVR boerderijcamping is gelegen in de nog jonge hoogstamboomgaard, naast de boerderij, in het midden van de Betuwe.

Op het terrein is ruimte voor maximaal 25 caravans en tenten, de plaatsen zijn voorzien van tegelplateaus en 6 ampere stroom, vuilwaterafvoer en watervoorzieningen bij uw caravan!. Seizoenplaatsen zijn mogelijk. Het hoofdpad is volledig verhard. Aan het begin en einde van het terrein zijn aparte parkeerplaatsen.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in het achterhuis. Er zijn douches, een wasruimte met wastafel, toiletten, een urinoir, wasbakken, afwasgelegenheid met warm water, wasmachine, wasdroger en een losse centrifuge. In de herberg, is een sanitaire voorziening voor mindervaliden.

Tevens is er een recreatieruimte met afwasgelegenheden,snackbar en diverse spelmogelijkheden. Ook kunt u deelnemen aan workshops en activiteiten voor jong en oud, die we het hele jaar door organiseren.
Er is een overdekte fietsenstalling, met extra afwasruimten.Buiten is er een stortbak voor uw chemisch toilet en diverse watertappunten op het hele terrein en ook nog bij elke plaats

's Nachts is er op het gehele terrein schemerverlichting.

U kunt met uw eigen caravan/tent komen, maar er zijn ook caravans te huur voor 3 en 4 personen, compleet ingericht.
Tevens is onze vakantiewoning voor max. 8 personen te huur, ook compleet ingericht. Belangstellenden kunnen bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Winkels zijn er binnen 3 km van de camping o.a. warme bakker, echte slager, supermarkt, ect.

Indeling van het vakantieverblijf

 

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie. Snackbar, kantine, in onze herberg is ruimte voor max. 80 personen. deze zaal is te huur voor uw verjaardag, reuni, familiedag, vergadering, kraamfeest of wat u maar wilt vieren. Wij verzorgen het geheel naar uw wensen.
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern, Op camping
Activiteiten
Wandelen (0,5 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (3 km), Golfen (golfbaan) (3 km), Waterrecreatie (2 km), Vissen (2 km), Kerkbezoek (2-15 km), Dierentuin (8 km), Speeltuin (5 km), Museum/musea (3 km). In de omgeving is veel te doen! U kunt er fietsen met knooppunten of zonder, wandelen, vissen, zwemmen en musea bezoeken.
Aanpassingen
Textielwasgelegenheid, wasmachine, centrifuge, droogtrommel, strijkgelegenheid, douches met warm water, wastafels met warm water, gehandicaptentoilet, verhuur caravans, fietsverhuur, internetgebruik, draadloos internet mogelijk
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 35 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>