Boot / Tent / Trekkershut

Trekkershutten en Vakantietenten


Trekkershutten en Vakantietenten, Assen, Nederland

Voor ieder wat wils, voor een prettig verblijf bieden wij verschillende mogelijkheden op ons Vakantiepark!

Trekkershut
interieur trekkershut
Lodge
interieur Lodge
Badkamer lodge

Beschrijving

Trekkershut
De trekkershut is eenvoudig ingericht voor maximaal 4 personen, met 2 stapelbedden voorzien van matrassen en kussens, eettafel met stoelen, kooktoestel en eventueel verwarming. Beddengoed, slaapzak, inventaris en keukengerei dient u zelf mee te nemen. In de directe nabijheid is een sanitair gebouw waar u gratis gebruik van kunt maken.

Lodge
De lodge, 4 persoons, kent het gemak van een chalet met de sfeer van het kamperen. De Lodge heeft 2 slaapkamers (2 x 1-persoonsbed en 1 x stapelbed), een volledig ingerichte keuken, badkamer met douche/wastafel en toilet en centrale verwarming. Dekbedden en dekbedsets zijn bij te boeken of dient u zelf mee te brengen. Voor de Lodge staat een picknick tafel waar u heerlijk kunt ontbijten of ’s avonds genieten van een hapje en een drankje.

Huurtenten
Kamperen in Drenthe zonder zorgen? Geen gesleep met stokken en tent? Boek dan een huurtent op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe. Niet alleen heeft u dan een gerieflijke huurtent tot uw beschikking, u kunt ook maximaal gebruik maken van alle aantrekkelijke voorzieningen die Vakantiepark Witterzomer in Drenthe u te bieden heeft. Onze huurtenten zijn huisdiervrij.

Ligging huurtent Drenthe

De huurtenten zijn centraal gelegen in het bosrijke kampeergedeelte van het Vakantiepark. Meteen bij het ontwaken in uw huurtent staat u in nauw contact met de natuurlijke omgeving: de geur van dennenbomen, het gekwetter van vogels en het zonlicht dat op uw tent neerdaalt. Uw kinderen vermaken zich op en top in de zandbak of speeltuin die zich “voor de deur” op hetzelfde veld als uw tent bevinden (m.u.v. nummers 302 tot 305), u kunt met voorkeur een nummer met uitzicht op een speeltuin boeken.

Inrichting huurtent Drenthe

De huurtent is geschikt voor 4 tot 6 personen. De huurtent heeft een living, drie slaapcabines waarvan één met 2-persoonsbed, twee 1-persoonsbedden en twee ligbedden. Uw bungalowtent is compleet ingericht inclusief kachel, bestek, koelkast en bedden. Neemt u wel zelf uw beddengoed mee?

Indeling van het vakantieverblijf

 

Kenmerken
Bijzonderheden
Ligging
Activiteiten
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>