Groepsaccommodatie

Familiehuizen op Vakantiepark Witterzomer Assen


Familiehuizen op Vakantiepark Witterzomer Assen, Assen, Nederland

Op zoek naar een groepsaccommodatie in drenthe? Op Vakantiepark Witterzomer bieden wij Familiehuizen voor 20 personen en Familiehuizen Comfort voor 16 personen. Komt u met nog meer personen dan kunnen wij u het Groepschalet aanbieden.

Familiehuizen
Familiehuis Comfort
Familiehuis Comfort met kookeiland
Groepschalet
Interieur groepschalet

Beschrijving

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in de omgeving van Drenthe? Bij ons heeft u dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje in Drenthe. Op ons veelzijdige Vakantiepark viert u een heerlijke en betaalbare groepsvakantie. Onze (pas gerenoveerde!) 16-persoons Familiehuizen Comfort, 20-persoons Familiehuizen of 26-persoons Groepshotel zijn ideale groepsaccommodaties, maar u kunt uiteraard ook meerdere Vakantiehuizen of Chalets huren als groep.

Vanaf nu is het ook mogelijk om het Groepschalet bij te huren als gemeenschappelijke accommodatie!

Bent u met een groep van 21 tot 45 personen en op zoek naar een verzorgd weekendje weg? Bekijk dan nu het aantrekkelijke groepsarrangement!
https://www.witterzomer.nl/arrangementen/groepsarrangement-van-21-tot-45-personen/

Familiehuis Comfort 16 personen

Wilt u met de hele familie onbezorgd op vakantie of een weekendje weg? Dan is het gerenoveerde Familiehuis Comfort iets voor u! Geschikt voor groepen tot 16 personen. Dit huis is voorzien van een woonkamer met open haard en een speciaal ouder/kind slaapkamer. Via de grote schuifpui kunt u makkelijk van de ruime tuin genieten. Ook kunt u gezamenlijk eten in de luxe keuken met twee vaatwassers, gaskookplaat en magnetron.

Verder vindt u in het Familiehuis Comfort 7 slaapkamers waarvan 5 x 2-persoons en 2 x 3-persoons, 3 badkamers met douche en één badkamer met douche én ligbad. Daarnaast 4 aparte toiletten. Tevens bevindt zich op de begane grond ook een slaapkamer, badkamer en toilet. Verder zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in het knusse kinderhoekje in de woonkamer! Een van de slaapkamers boven is een ouder/kind slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, een commode en ledikant.

Rondom de Familiehuizen is veel buitenruimte. Omdat er meerdere Familiehuizen bij elkaar gelegen zijn is het ook mogelijk om met een grotere groep te verblijven. Alle Familiehuizen zijn rook- en huisdiervrij.

Familiehuis 20 personen

Wilt u met de hele Familie erop uit? Dan is het Familiehuis iets voor u! Geschikt voor groepen tot 20 personen. Voorzien van o.a. open haard, 7 slaapkamers waarvan (3 x 2-pers./ 2 x 3-pers./ 2 x 4-pers.), 3 badkamers en 2 woonkeukens met o.a. vaatwasser en magnetron.

Rondom de Familiehuizen is veel ruimte, er zijn meerdere Familiehuizen waardoor er ook grote groepen kunnen verblijven. Alle Familiehuizen zijn rook- en huisdiervrij. Energie verbruik wordt bij vertrek verrekend a.d.h.v. meterstanden, met de door u betaalde borg.

Groepschalet 21 tot 45 personen

Een groepshotel boeken bij vakantiepark Witterzomer is ideaal wanneer u gezellig met z’n allen op vakantie wilt, maar toch beschikking wilt hebben over een eigen kamer en douche. Vakantiepark Witterzomer heeft een prachtig groepshotel, gelegen in de fantastisch groene provincie van Drenthe.

Hotelkamers

Het groepshotel (maximaal 26 personen) heeft 13 twee-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van 2 losse bedden, een badkamer en een veranda op het zuiden. Tevens hebben 11 kamers een kitchenette. U kunt het groepshotel al boeken vanaf 6 kamers! Uiteraard kunt u ook andere combinaties maken met één of meerdere van onze andere 4- tot 20-persoons accommodaties. Bijvoorbeeld de unieke 7-persoons Dakterras chalets, welke op 100 meter van het Groepschalet staan.

Groepschalet

Gezamenlijk eten of samen binnen spelletjes doen bij slecht weer, een gezamenlijke ruimte is onmisbaar! Direct naast de hotelkamers staat het Groepschalet, een gezellige locatie met eigen keuken en sanitair. Tijdens uw verblijf in het groepshotel kunt u gebruik maken van het chalet

Faciliteiten

Magnetron, Fietsen, Vaatwasmachine, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Koffiezetapparaat/Waterkoker

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Roken niet toegestaan, Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Op camping, Op bungalowpark, Op/bij heide
Activiteiten
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>