Stacaravan

Stacaravans op Minicamping Rollecate


Stacaravans op Minicamping Rollecate, Punthorst, Nederland

Nog geen vakantie geboekt? Maar toch zin om er nog even tussenuit te gaan?

Wij hebben in week 29, 30, 33 en 34 nog enkele (sta)caravans vrij!

Bel voor de prijzen of mogelijkheden naar 0529-482450

Stacaravans achterste veld
Middelste veld

Beschrijving

Op onze minicamping is plaats voor tenten, tourcaravans en vouwwagens. Wij verhuren ook volledig ingerichte tour- en stacaravans, eventueel met slaaptent en luchtbedden.

Minicamping Rollecate is een gezellige familiecamping. De camping is gelegen tussen Staphorst en Nieuwleusen, nabij de buurtschap Punthorst, in een rustige en zeer landelijke omgeving.

Onze camping biedt ontspanning voor jong en oud. Er is een groot speelveld, waar bijv. gevoetbald kan worden en waar buitenactiviteiten georganiseerd worden. Er zijn ook diverse speeltoestellen, o.a. een familieschommel en een trampoline. Tevens is er een grote zandbak aanwezig. Voor jonge coureurs zijn er verschillende skelters met karren en fietsjes.

In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals bijv. een avondwandeling, knutselmiddag, dropping, pannenkoekenfeest, hooien enz.

In ”De Stal” is het heerlijk recreĆ«ren en ook worden hier veel binnenactiviteiten gehouden.U kunt hier gezellig de avonden met elkaar door brengen. Hier staat ook een orgel, een sjoelbak en veel speelgoed.
Elke zondagavond organiseren wij hier ook een sing-in (heeft u zelf een muziekinstrument, neem deze gerust mee!), met daarna gezellig gezamenlijk koffiedrinken.

Op korte afstand vindt u Boswachterij Staphorst, waar het heerlijk fietsen en wandelen is, maar ook heerlijk ontspannen aan de recreatieplas ”De Zwarte Dennen”. Verder hebben wij in ”De Stal” een tafel met heel veel foldermateriaal van uitstapjes in de omgeving. Hier is voor elk wat wils bij.

Welkom op Minicamping Rollecate!

Indeling van het vakantieverblijf

 

Kenmerken
Bijzonderheden
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Op camping
Activiteiten
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 109 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>