Chalet

Zorgchalets Camping en Chaletpark De Klimberg


Zorgchalets Camping en Chaletpark De Klimberg, Rheezerveen-Hardenberg, Nederland

NIEUW in 2016, unieke Zorgchalet

Speciale arrangementen 2017
Wanneer u beide chalets huurt ontvangt u 10% korting op de huurprijs!

zorgchalets
chalet
zorgchalet
keuken
keuken 2

Beschrijving

Zorgeloos vakantie vieren
Op zoek naar een vakantieplek waar u 'zorgeloos' kunt genieten van uw vakantie? 'Zorgvakanties Overijssel' biedt u deze plek. In februari jl. is er een nieuwe zorgchalet geplaatst op camping en chaletpark De Klimberg in Hardenberg. Tevens is er een luxe chalet geplaatst tegenover de zorgchalet voor het gezin en/of verzorgers. We hebben dit project 'Zorgvakanties Overijssel' samen uitgevoerd met Hutten Verhuur.

De zorgchalet en luxe chalet zijn geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking heeft. De zorgchalet is aangepast en is voor 4 personen. De luxe chalet er tegenover is voor 6 personen en niet aangepast. Deze twee chalets zijn gezamenlijk te huur, zodat gezinnen die extra zorg nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. De kinderen vermaken zich terwijl ouderen kunnen genieten op een gezellige camping in een prachtige bosrijke omgeving.

Indeling chalets
De aangepaste zorgchalet voor 4 personen heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met één hoog-laagbed en standaard bed en één slaapkamer met een stapelbed. Verder is er een aangepaste badkamer met toilet en douche(stoel), aangepaste keuken en brede deuren aanwezig. De luxe chalet voor 6 personen heeft 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig. Beide chalets beschikken over een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, CV, tuinset en schuurtje met overdekte veranda.

Ontdek de Klimberg
In de vakantie's zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. Ook staan er verspreid speeltoestellen opgesteld zoals een vogelnestschommel, zandbakken, glijbanen, air trampoline en is er een dierenweide waar ze geitjes kunnen aaien en voeren. Of gooi je vishengel uit vanaf onze nieuwe rolstoelvriendelijker steiger in de visvijver. Voor waterpret kunnen de kinderen naar de speel- en zwemvijver of het zwembad.

Wilt u meer informatie over de Zorgchalets? www.deklimberg.nl/zorgchalet

Acties
Aanbieding Omschrijving Actie vanaf Actie tot
ActieWanneer u beide Zorgchalets huurt ontvangt u 10% korting op de huurprijs.01-01-201731-12-2017
Indeling van het vakantieverblijf

 

Kenmerken
Bijzonderheden
Rolstoeltoegankelijk, Aangepast voor mindervaliden
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Supermarkt of winkel(s), Stads-/dorpskern, Op camping
Activiteiten
Aanpassingen
geen drempels, brede deuren, toilet met beugels, hoog/laag bed, douchestoel aanwezig, groot terras
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>