Groepsaccommodatie

Recreatieboerderij ’t Munnikenhof groepsaccommodatie en 4 vakantiewoningen van 2 tot 28 personen.


Recreatieboerderij ’t Munnikenhof groepsaccommodatie en 4 vakantiewoningen van 2 tot 28 personen., Grijpskerke, Nederland

Mooie historische boerenschuur die onderverdeeld is in sfeervolle vakantiewoningen en een ”grote kamer” waar u als groep gezellig samen kunt zijn. Daarnaast is er een recreatieruimte met indoor plezier voor kinderen en volwassenen.

groepsaccommodatie
Grote kamer
keuken grote kamer
Grote kamer
leefruimte vakantiewoning

Beschrijving

Vlakbij het centraal gelegen dorp Grijpskerke, ligt onze mooie historische Recreatieboerderij 't Munnikenhof.

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden.
Onze accommodatie is nu ingericht voor 26 personen, verdeeld over 4 afzonderlijke vakantiewoningen en een groepsruimte voor gezamenlijk verblijf.
Vanaf circa Augustus zijn ook onze 2 nieuwe vakantiewoningen gereed. Dan kunnen we maximaal 40 personen herbergen.
Al onze vakantiewoningen kunnen ook apart worden gehuurd.
Kijk voor meer informatie en prijzen op onze website : www.munnikenhof.nl

De ”grote kamer” is een gezellig ingerichte ruimte die vanuit alle vakantiewoningen van binnenuit is te bereiken. De keuken is compleet ingericht met kookmogelijkheden en inventaris voor groepen van max. 40 personen. Een heerlijke ruimte om samen te koken en te eten en gezellig bij elkaar te zijn.

In de recreatieruimte die vanuit de ”grote kamer” te bereiken is vindt u een tennistafel, poolbiljart, sjoelbak, voetbalspel en bibliotheek. Genoeg indoorplezier voor jong en oud.
Buiten hebben we skelters en er is een speeltuin aanwezig.

Vakantiewoningen

De beschrijving van onze vakantiewoningen kunt u vinden op onze website : www.munnikenhof.nl
De aangegeven prijzen gelden voor de accommodatie tot 20 personen in het laagseizoen. We kunnen u een complete prijslijst toezenden.
U kunt onze complete prijslijst ook raadplegen op bovengenoemde website.

Faciliteiten

Magnetron, Wasmachine en/of droogtrommel, Fietsen, Vaatwasmachine, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, WiFi, Koffiezetapparaat/Waterkoker.

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Rolstoeltoegankelijk, Aangepast voor mindervaliden, Roken niet toegestaan, Huisdieren toegestaan, Kindvriendelijk, Fietsverhuur
Ligging
Strand,duinen,zee, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Op camping. Veel evenementen, musea en dagattracties.Met name de jaarlijkse evenementen: Trekker trek, Horses by the sea, Jazz by the sea, Film by the sea, Middelburgs korenfestival ”volkoren”, de kustmarathon en Zeeland nazomerfestival.
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (4 km), Golfen (golfbaan) (6 km), Waterrecreatie (6 km), Vissen (6 km), Kerkbezoek (0.5 km), Speeltuin (0 km), Museum/musea (4 km), Historische / archeologische plek (0.5 km). Skelteren, tafeltennissen, biljarten en springen op de trampoline.
In de schoolvakanties organiseren we met name voor de kinderen treintje rijden, pannenkoeken bakken, ballonnen oplaten, knutsel uurtje, brood bakken, bingo.
Aanpassingen
geen drempels, brede deuren, toilet met beugels, groot terras. Vakantiewoning nr. 1 (7 personen) is rolstoel toegankelijk doordat er beneden een boxspring, badkamer en toilet aanwezig is.
Inbegrepen
  • theedoek, handdoek, vaatdoek,
    Wasmachine, droger(1x per week gratis), fietsenstalling, oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen, voldoende parkeermogelijkheid, draadloos internet, toeristische informatie en bibliotheek.
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
Tariefindicatie
Periode vanaf Periode tot Week Midweek Weekend Opmerking
25-03-201629-03-2016  € 2070,00Pasen
05-05-201609-05-2016  € 2230,00Hemelvaart
13-05-201617-05-2016  € 2060,00Pinksteren
Voorwaarden

algemene voorwaarden: De waarborgsom wordt door ons teruggestort na aftrek van eventuele bijkomende kosten en kleine schades en na terug-ontvangst van de toegangssleutels.Tenzij anders overeengekomen kunnen de sleutels bij de receptie worden opgehaald en ingeleverd. Bij annulering van de reservering door de huurder blijven wij het recht behouden op betaling van de gehele of gedeeltelijke huursom, t.w. 50 % bij annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode, 75 % bij annulering meer dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode en 100 % bij annulering minder dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode. Vóór vertrek dienen de koelkasten en vaatwasmachines ontruimd te zijn en de prullenbakken en afvalemmers geleegd te zijn.


 


>