Chalet

Landgoed Springendalsebeek


Landgoed Springendalsebeek, Hezingen, Nederland

Landgoed Springendalsebeek
Een meanderende beek met kristalhelder water klatert langs de Chalets. Welkom op het landgoed Springendalse Beek gelegen tussen Ootmarsum en Vasse.
Welkom in Twente!

Overzicht vanuit luchtballon
Chalet de Beuk
Huiskamer Beuk
Slaapkamer Beuk
Berk terras

Beschrijving

Terug in de Chalets laat u zelf de tijd stilstaan, want het uitzicht is verpletterend vanwege de rust en de ruimte met zicht op een veld, waarin de ree├źn, de hazen nog ongestoord kunnen lopen en foerageren. Op die plek scheert de uil geruisloos over het gras, maken de vleermuizen hun salto's en klinkt in de ontluikende lente het vogelgezang in al haar schoonheid. Dat alles op een klein landgoed met twee Chalets. Rust en Ruimte geeft de bezoekers de energie om het leven voor even een ontspannen draai te geven waar men geen moment spijt van krijgt.

Chalet de Berk

Gezellige inrichting
2 tot 4 personen
Centraal verwarmd dus ook in de winter lekker warm.
Goede isolatie
Deuren en ramen behord
Terras met tuinmeubelen
Panoramtisch uitzicht

Chalet de Beuk

Gezellige inrichting
2 tot 4 personen
Centraal verwarmd dus ook in de winter lekker warm.
Goede isolatie
Deuren en ramen behord
Terras met tuinmeubelen
Panoramisch uitzicht

Omgeving

Wie wil genieten van een fietstocht kan gebruik maken van de Fietsknooppuntroute, die de fietser voert langs prachtige uitzichtpunten, door het essenlandschap met haar statige Saksische boerderijen en de lieflijke dorpjes en buurtschappen, die in Noordoost Twente de kleine parels vormen in het kroonjuwelen Twentse land. Maar ook wandelaars worden met behulp van een wandelnetwerk langs de mooiste plekjes in deze nog rustige omgeving gevoerd. Over bruggetjes, langs zandpaden en indrukwekkende boompartijen kan men dagdromend ontspannen in de ongerepte natuur. Boerderijen, landhuizen, vakschuren en vooral veel groen, waarin koeien, schapen en paarden de tijd stil laten staan.

Twente is een van de mooiste streken in Nederland. De natuur is er ongerept terwijl er talrijke toeristische en recreatieve attracties aanwezig zijn. Voor vakanties en korte tussendoortjes in deze gast vriendelijke regio is vakantieverblijf Springendalse Beek uw ideale uitvalsbasis.

Faciliteiten

Magnetron, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, WiFi, Berging, Koffiezetapparaat/Waterkoker. In overleg met de eigenaar kan er bij langer verblijf dan een week de was gewassen worden.

Kenmerken
Bijzonderheden
Roken niet toegestaan, Huisdieren toegestaan
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk, Op/bij heide. Springendalsebeek ligt op 5 km.afstand van het winkelcentrum van Ootmarsum of Vasse.
Activiteiten
Wandelen (0 km), Fietsen (0 km), Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (5 km), Golfen (golfbaan) (10 km), Vissen (0 km), Kerkbezoek (5 km), Dierentuin (15 km), Speeltuin (10 km), Museum/musea (5 km). Mocht het u allemaal te rustig worden op uw vakantie. Er zijn genoeg activiteiten in de omgeving. De VVV agenda ligt voor u klaar!
Aanpassingen
Helaas niet geschikt voor rolstoel gebruikers.
Inbegrepen
  • Toeristenbelasting, WiFi,
Niet inbegrepen
  • Schoonmaakkosten, Linnenverhuur

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 146 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.

Voorwaarden

Worden bij bevestiging verstrekt


 


>