Vakantiewoning

Liniehutten De Boerenstee


Liniehutten De Boerenstee, Woudenberg, Nederland

Een Liniehut is wel een heel origineel vakantiehuis: u slaapt in een comfortabele bunker in een aarden wal. Inclusief vloerverwarming en boxspingmatrassen. De bunker is voor 6 personen en te midden van weilanden bij Woudenberg.

Liniehut met terras aan voorkant
Liniehutten liggen in aarden wal
Heerlijk slapen in bedstee met boxspingmatras
Basic keuken
Gezellige zithoek

Beschrijving

In een Liniehut heeft u het echte kampeergevoel, terwijl u toch heerlijk slaapt in een bedstee met boxspringbedden en een eigen douche en wc onder uw dak heeft. De robuuste steigerhouten meubelen geven de woning een eigen uitstraling. De keuken is er op toegerust om een maaltijd voor de hele groep te maken.

Een Liniehut heeft een bedstee en twee stapelbedden, waarvan de benedenbedden met boxspringmatrassen. Slecht weer? Binnen zit u heerlijk warm bij het knapperende houtvuur in de houtkachel terwijl de regen op het grasdak klettert.

Aan de voorkant van de Liniehutten is een speelveld, met daarachter weilanden. Kinderen hebben hier alle ruimte om te ravotten. U heeft een eigen terras zowel aan de voorkant als de achterkant van uw Liniehut.

Bij een vakantie in een Liniehut hoort een bezoek aan Hoeve De Beek met de tentoonstelling 'De Grebbelinie in het vizier'. Hier is ook een loopgraaf nagebouwd. De entreekaartjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Indeling van het vakantieverblijf

De Liniehut heeft:
- een kamer met open keuken en zithoek.
- een bedstee
- eigen badkamer
- slaapkamer met 2 stapelbedden.

Bezoek www.boerenstee.nl voor meer informatie!

Faciliteiten

Airconditioning, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, WiFi, Koffiezetapparaat/Waterkoker

Kenmerken
Bijzonderheden
Ligging
Bossen, Wandel-/fietsroutes, Rustig gelegen, Landelijk. De omgeving nodigt u uit voor mooie wandelingen of verrassende fietstochten. In de buurt liggen plaatsen als Amersfoort, Veenendaal en Arnhem.
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Waterrecreatie, Kerkbezoek, Dierentuin, Museum/musea. De Stad Amersfoort ligt op 18 km afstand (dierentuin, musea). Henschotermeer is op fietsafstand.
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 35 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>