Groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo


Vakantie Meerlo, Meerlo, Nederland

Het eeuwenoude karakteristieke pand van Vakantie Meerlo ligt in het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied Het Groote Molenbeekdal.

Herenhuis
slaapkamer
Kampvuur
Zwanen
Buitenbuffet

Beschrijving

Het eeuwenoude karakteristieke pand van Vakantie Meerlo ligt in het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied Het Groote Molenbeekdal. Noord-Limburg is een streek met vele musea, bezienswaardigheden, activiteiten en talloze fiets- en wandelroutes door de gemoedelijke dorpjes, langs de Maas en door mooie natuurgebieden en –parken.

Het groepsverblijf De Schuur en Het Herenhuis bieden samen een comfortabele en stijlvol ingerichte ruimte aan 30 gasten en kunnen ook afzonderlijk gehuurd worden. Ze zijn beiden voorzien van een ruime zit-/eetkamer en compleet uitgeruste keuken. Een perfecte groepsaccommodatie dus voor uw familiefeest, familiereünie, vriendenweekend, groepsvakantie, bedrijfsvergadering, personeelsuitje of verblijf met een sportgroep. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat! Uw gastheer en gastvrouw informeren u graag over de mogelijkheden.

Luxe, rust en ruimte… bij Vakantie Meerlo.

Faciliteiten

Magnetron, Vaatwasmachine, Airconditioning, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, Koffiezetapparaat/Waterkoker

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Rolstoeltoegankelijk, Roken niet toegestaan, Huisdieren niet toegestaan, Kindvriendelijk
Ligging
Cultuurrijk, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Sauna bezoek, Vissen
Aanpassingen
toilet met beugels, groot terras
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 130 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>