Christelijkevakantiesite.nl

De Wolfskuil

Zoekresultaat » Nederland » Overijssel » Ommen » De Wolfskuil

Details

Type groepsaccommodatie
Slaapkamers 28
Max. personen 56
Prijs
Luxe 4 sterren (comfortabel)
Zondagrust
Adres Wolfskuil 15 Ommen Overijssel Nederland
Aanbieder SterGroep
09002025094

admin
Praktische info wisseldag in overleg
Website www.stergroep.nl/de-wolfskuil

Omschrijving

Vakantiecentrum De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs.

De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Alle huizen zijn geschikt voor alle seizoenen. De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Het huis heeft slaapkamers voor 2 personen, zodat u uw privacy behoudt.

Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. Ook bent u in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen. Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos . Er is een speel-o-theek met zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op hoogte uitdagende opdrachten afleggen. En wat dacht u van een GPS tocht? Of kanoën? U kunt barbecueën of maaltijden uit een restaurant laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Kenmerken

Eigenschappen vakantieverblijf Douche of ligbad, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Kindermeubilair, Magnetron, Toilet, Tuinset, TV en/of audio, Vaatwasmachine
Bijzonderheden Aangepast voor mindervaliden, Kindvriendelijk, Rolstoeltoegankelijk, Huisdieren niet toegestaan
Omgeving Bossen, Cultuurrijk, Landelijk, Nabij meer of rivier
Activiteiten Kerkbezoek, Speeltuin

Inbegrepen en bijkomende kosten

Inbegrepen Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie

Reserveren Info aanvragen

© Christelijkevakantiesite.nl 2024 | Colofon | Disclaimer | Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid