Groepsaccommodatie

De Aalshof


De Aalshof, Haps, Nederland

Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het Brabantse Haps.

Aalshof
Groepsruimte
Slaapkamer
Tuin
Veranda

Beschrijving

Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het Brabantse Haps, waar iedereen zich direct thuis voelt. Duurzaam is het toverwoord geweest bij de bouw en inrichting, uiteraard rekening houdend met de hedendaagse maatstaven. Er zijn 6 gastenkamers (één voor minder validen) waar 12 tot 20 mensen kunnen overnachten en waar het thema “de kip of het ei, het speerpunt van de Aalshof, prima tot uitdrukking komt. Verder is er een gemeenschappelijke ruimte, buitenterrassen met privé tuin en een professionele keuken. Haps ligt 25 km ten zuiden van Nijmegen. U kunt de rustige, landelijke omgeving dus makkelijk een dag verruilen voor de bedrijvigheid van de stad.

Faciliteiten

Magnetron, Vaatwasmachine, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, Koffiezetapparaat/Waterkoker

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Rolstoeltoegankelijk, Roken niet toegestaan, Huisdieren niet toegestaan, Kindvriendelijk
Ligging
Wandel-/fietsroutes, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Speeltuin
Aanpassingen
toilet met beugels, groot terras
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 90 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>