Groepsaccommodatie

Beukenhof


Beukenhof, Biezenmortel, Nederland

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen.

Beukenhof
Beukenhof
Café middenbeuk
Kapel
Feestzaal

Beschrijving

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer een televisie en video, geluidsinstallaties, een piano, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

‘n vleugje van het Bourgondische leven ...

Faciliteiten

Fietsen, TV en/of audio, Toilet, Douche of ligbad, Kindermeubilair, Berging

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Rolstoeltoegankelijk, Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Wandel-/fietsroutes, Vrije natuur, Rustig gelegen, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Speeltuin, Historische / archeologische plek
Aanpassingen
toilet met beugels, groot terras
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 70 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>