Groepsaccommodatie

De Eikenhorst


De Eikenhorst, Steenwijk, Nederland

In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Op 5 km afstand liggen de natuurgebieden De Woldberg en De Eese.

De Eikenhorst
De Eikenhorst
Zit ruimte
Badkamer
Speeltuin

Beschrijving

In de kop van Overijssel ligt Steenwijk. Op 5 km afstand liggen de natuurgebieden De Woldberg en De Eese. In dit enorme gebied van ruim 1.500 hectare vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes, een echt kasteeltje en “De Eikenhorst”
“De Eikenhorst” is een ruim vakantiehuis ( 350 m2) voor groepen van 10 – 20 personen. Dit landhuis ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen (speel)bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld. Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.
“De Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 100m2. In het eetgedeelte staan 4 tafels met in totaal 20 stoelen. Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan. Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 20 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.
De Eikenhorst is luxe ingericht en is tevens aangepast voor rolstoelgebruikers.
De natuurgebieden rond Steenwijk zijn ideaal voor fiets – en wandeltochten. En uiteraard raden wij u een boottocht door Giethoorn of De Weerribben zeer bij u aan. Een perfecte locati e voor een familieweekend , heerlijk verblijven in een groene omgeving...

Prijzen

Zelfverzorgend arrangement (prijs per accommodatie)
Weekend €1050,-/1295
Midweek €935,/1200,-
Week €1560,-/1995,-

Faciliteiten

Magnetron, Vaatwasmachine, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, Koffiezetapparaat/Waterkoker

Kenmerken
Bijzonderheden
Groepsaccommodatie, Rolstoeltoegankelijk, Kindvriendelijk
Ligging
Bossen, Cultuurrijk, Vrije natuur, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Wandelen, Fietsen, Speeltuin
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 55 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>