Vakantiewoning

Royale vakantiewoning in Varmland


Royale vakantiewoning in Varmland, Munkerud, Zweden

De comfortabele vakantiewoning in Munkerud, ligt ter hoogte van Oslo – Stockholm. De woning is rustig gelegen aan de rand van het dorp, nabij het bos. Meer info: www.huiszweden.nl

Vakantiewoning voor
Vakantiewoning achter

Beschrijving

De comfortabele vakantiewoning in Munkerud, ligt ter hoogte van Oslo – Stockholm, ca. 1,5 uur vanaf de Noorse grens. De woning is rustig gelegen aan de rand van het dorp nabij het bos.

De woning biedt plaats voor 5 personen met daarin een keuken, eet/woonkamer, douche, wc, 2 slaapkamers, overloop en een breed overdekte veranda. Ook kunt u gebruik maken van de DVD-speler en wasmachine.

Deze woning en locatie is geschikt voor kleine kinderen, doordat de woning gelegen is aan een doodlopende weg. Voldoende speelruimte dus!

In de directe omgeving zijn er restaurants, pizzaria's en een warme bakker.

Tijdens de zomer worden er in het dorp diverse activiteiten gehouden, zoals het jaarlijkse accordeonfestival en georganiseerde fietstochten.
Daarnaast biedt het nabij gelegen dorp veel activiteiten als bijvoorbeeld kanoën, quatten en survivallen. Bovendien is het zeer goed mogelijk om een dagje Noorwegen te pakken in bijvoorbeeld het stadje Kongsvinger.

Faciliteiten

Magnetron, Wasmachine en/of droogtrommel, Fietsen, Vaatwasmachine, Airconditioning, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Berging

Kenmerken
Bijzonderheden
Roken niet toegestaan, Kindvriendelijk, Fietsverhuur, Botenverhuur
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Bergen of heuvels, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Nabij meer of rivier, Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Fietsen, Zwemmen (zwembad) (25 km), Waterrecreatie, Vissen (2 km), Kerkbezoek (3 km)
Aanpassingen
groot terras

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1400 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>