Stacaravan

Stacaravan op minicamping in Kerkwerve


Stacaravan op minicamping in Kerkwerve, Kerkwerve, Nederland

Kamperen bij de boer op minicamping d’Oute Poppe. Wij verhuren 3 stacaravans voor 6-8 personen en hebben een kampeerterrein met 18 plaatsen.

stacaravans
interieur caravan

Beschrijving

Kamperen bij de boer op minicamping d’Oute Poppe. Wij verhuren 3 stacaravans voor 6-8 personen en hebben een kampeerterrein met 18 plaatsen.

Wij hebben een gevarieerd akkerbouwbedrijf waar altijd van alles te beleven en te bezichtigen is. Bij de camping is een wei met dwerggeitjes

De mini-camping:

een ruim opgezet terrein, waarbij iedere plaats gescheiden is door een heg; per kampeerplaats is er waterafvoer via de riolering mogelijk.
Een groot volleybalveld, een voetbalveld met mini-goals, schommels, een zandbak, een wiptoestel en een trampoline; een speelhuisje met een glijbaan. In de recreatieruimte een tafeltennistafel. Goede sanitaire voorzieningen, een afwasplaats, een wasmachine en een centrifuge.

In de zomervakantie zijn er allerlei activiteiten; zoals: barbecue, pannnekoekenfeest, zeskamp, vlotten bouwen en varen; volley-of voetbaltoernooitjes, sing-inn; rondleiding met een boerenwagen, verstoppertje spelen met de kinderen (ook voor volwassenen), dropping, bingo.

In de omgeving vindt u: rust, ruimte en een prachtig uitzicht over het natuurgebied van plan Tureluur (veel vogels!), de Oosterschelde op 500 m afstand met zeer schoon zwemwater; monumentenstad Zierikzee op 5 km afstand; in Dreischor landbouwmuseum Goemanszorg; de inlagen van Flaauwers, de Schelphoek; vele fietsroutes met een fietspad buitendijks van Zierikzee tot Westenschouwen en opstapplaatsen voor fietspontjes.; Waterland Neeltje Jans en het educatief centrum over de Stormvloedkering; het Noordzeestraat of de Brouwersdam op 8 km. afstand; duikmogelijkheden in Oosterschelde en Grevelingen.

Faciliteiten

Wasmachine en/of droogtrommel, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, Berging

Kenmerken
Bijzonderheden
Ligging
Strand,duinen,zee, Vrije natuur, Landelijk, Op camping
Activiteiten
Zwemmen (zwembad) (5 km), Tennissen (tennisbaan) (4 km), Kerkbezoek (2 km)
Aanpassingen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
  • toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>