Vakantiewoning

Vakantie woning in Hongarije


Vakantie woning in Hongarije, Daka, Hongarije

Vrijstaand huis met keuken, kamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers ( 2 douches en 1 ligbad) en 2 w.c.'s. Met wasmachine en vaatwasser. Er is een zwembad, tennisbaan, trampoline, schommel en zandbak.

Ons huisje met tuin
Panorama

Beschrijving

Vrijstaand huis, 12 pers., met keuken, kamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers (2 douches en 1 ligbad) en 2 w.c.'s. Wasmachine en vaatwasser aanwezig. Op het grote terrein bevindt zich een zwembad, tennisbaan, trampoline, schommel, zandbak en boomgaard. Er is een groot terras met barbeque (tuinstoelen aanwezig). Verder is er gras. Er zijn 2 garages en het terrein is omheind en veilig af te sluiten.
Het huis bevindt zich in een klein Hongaars dorpje: Dáka. Het ligt 6 km. onder de provinciestad Pápa en 80 km. boven het balatonmeer.
Het dorp ligt op steenworp afstand van de berg Somlo, waar u heerlijk kunt wandelen. Het dorp heeft een postkantoor, een kleine kroeg, een parkje, 2 kerken, 1 klein winkeltje en op 5 km. afstand bevindt zich een grote supermarkt. In Pápa is een winkelcentrum, een openlucht zwembad en een thermaal bad (nieuw). Verder zijn er diverse supermarkten en diverse restaurants. Op ongeveer 20 km is een groot meer waar je kunt vissen en zwemmen (met zonneweide en w.c.).

Indeling van het vakantieverblijf

Vrijstaand huis met beneden: kamer (met t.v. en stereoapp.), keuken (met vaatwasser een wasmachine) 2 badkamers (met 2 douches en een ligbad), 2 w.c.'s en 4 slaapkamers. Er is een grote tuin met terras (met vaste barbeque), gras en boomgaard. Op het terrein bevindt zich een zwembad, tennisbaan, trampoline, schommel en zandbak.
Tuinstoelen en fietsen aanwezig. Het terrein is omheind en er zijn 2 garages.

Woonkamer

Kamer van 4 x 4 mtr., met zithoek (2 tweepers. banken en 2 stoelen), t.v. (satelietschotel met nederlandse zenders) en stereoapparatuur.

Keuken

Keuken met eethoek, gasstel, koelkast en magnetron. Bijkeukentje met vaatwasser en afwasmachine. 2e koelkast met diepvries aanwezig.

Slaapkamers

3 slaapkamers met tweepers. bed. 1 slaapkamer met 5 eenpers. bedden. Kinderbedje aanwezig.

Badkamer

1 badkamer met douche en ligbad en 2 wastafels. 1 badkamer met douche en wastafel. 2 aparte w.c.'s.

Omgevingstips

Het huis staat op een groot terrein (vnl. gras) van 2000 mtr 2.
Terras, zwembad, tennisbaan, schommel en trampoline zijn aanwezig. Het ligt 6 km onder Pápa en 80 km. boven het balatonmeer.

Faciliteiten

Magnetron, Wasmachine en/of droogtrommel, Fietsen, Vaatwasmachine, TV en/of audio, Keuken (koelkast, kookgelegenheid), Toilet, Douche of ligbad, Tuinset, Kindermeubilair, Berging

Kenmerken
Bijzonderheden
Roken niet toegestaan, Kindvriendelijk
Ligging
Bossen, Strand,duinen,zee, Vrije natuur, Rustig gelegen, Supermarkt of winkel(s), Landelijk, Stads-/dorpskern
Activiteiten
Fietsen, Zwemmen (zwembad) (0 km), Tennissen (tennisbaan) (0 km), Vissen (3 km), Kerkbezoek (1 km), Speeltuin (6 km)
Aanpassingen
groot terras

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op aanvraag

Locatie
Locatie op Google maps
(vanaf Utrecht 1250 km)
Tariefindicatie

Er zijn geen tarieven ingevoerd.


 


>